HR medewerker
/ Techniek, service en energie / Regio Rijnmond

Als HR medewerker ben je verantwoordelijk voor de HR administratie. Samen met je collega’s ben je het eerste aanspreekpunt voor HR vragen van medewerkers en leidinggevenden. Ook heb je een belangrijke rol in het stroomlijnen en verbeteren van procedures en werkprocessen. Jouw voornaamste werkzaamheden bestaan uit het fungeren als eerste aanspreekpunt fungeren voor HR vragen van medewerkers en leidinggevenden, het administratief verwerken van in-, door en uitstroom, diverse andere mutaties, correspondentie en registratie van gegevens in de systemen, het samenstellen van maandelijkse HR rapportage (samen met collega’s), ondersteuning verlenen aan het HR team rondom actuele HR thema’s zoals strategische personeelsplanning, opleiding en ontwikkeling pro actief meedenken over het stroomlijnen en verbeteren van procedures en werkprocessen.

De werkgever is een grote speler op het gebied van techniek, service en energie.


Voor deze functie zijn wij op zoek naar een kandidaat die minimaal beschikt over een afgeronde HBO (voorkeur HRM) opleiding, enkele jaren werkervaring in een ondersteunende HR functie heeft opgebouwd, de Nederlandse taal in woord en geschrift uitstekend beheerst en woonachtig is in de regio Rijnmond. Je bent een doortastende duizendpoot die overzicht bewaakt.

Voor aanvullende informatie verzoeken wij je contact op te nemen met Bianca Baake via 06 53267680 of bbaake@forces.nl. Direct solliciteren kan via info@forces.nl of door invulling van onderstaande gegevens en je cv bij te voegen. Reacties ontvangen wij graag z.s.m.