100 minuten: Verschillen(d) werken

100 minuten: Verschillen(d) werken

Ieder mens heeft een individuele voorkeursstijl en -houding. Zo geeft iedereen eigen invulling aan zijn of haar werk. Er wordt dus altijd verschillend gewerkt, ook bij eenzelfde functie of vakgebied. Deze diversiteit maakt dat prettig en effectief samenwerken soms niet gemakkelijk is, maar wel de moeite waard. Immers, wie verschillen goed gebruikt bereikt meer.

In deze workshop maken we verschillen duidelijk aan de hand van een diversiteitspel. Hiermee kan nieuwe invulling worden gegeven aan communicatie, teamwork en managementstijlen. Zowel voor nieuw gevormde teams als voor bestaande teams leggen we met deze workshop de basis voor optimale samenwerking en effectieve communicatie.

De workshop biedt veel ruimte voor interactie, waardoor deelnemers alle gelegenheid hebben ervaringen uit te wisselen en zowel eigen als andermans voorkeursstijlen te ontdekken. De aanpak is informeel en het leren gebeurt in een ontspannen sfeer.

Inhoud van de workshop

De workshop neemt 100 minuten in beslag en wordt bij voorkeur in-company gegeven, zodat op bestaande communicatiepatronen en –verbanden kan worden ingegaan. Het aantal deelnemers is gemaximeerd tot 12 per sessie.

De workshop kan worden opgenomen in uitgebreidere maatwerkprogramma’s voor management- of talent development, performance improvement project teams en/of teamcoaching.

Data en locaties

De eerstvolgende demo workshop vindt plaats op 27 augustus in Rotterdam. Relaties van Human Forces en belangstellenden bieden wij de gelegenheid kostenloos kennis te maken met deze aanpak.

Voor specifieke informatie over het programma of uw aanmelding, belt u 06 20620659 of mailt u naar Ton Veraart.

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Targeted Selection

Optimale besluitvorming bij de aanname van nieuwe medewerkers, door
Lees meer

Positive Organisational Politics ® TAFPI

De juiste zaken op het goede moment voor elkaar krijgen en gebruik maken van de positieve interactie tussen u en uw collega's, dat is waar het om gaat bij Positive Organisational Politics
Lees meer

Personal Branding

Profileer uzelf op de arbeidsmarkt, wees zeker, wees zichtbaar. Laat recruiters u vinden op o.a. Twitter en LinkedIn
Lees meer

100 minuten: Verschillen(d) werken

Voorkeursstijlen in houding en gedrag in communicatie, teamwork en managementstijlen Lees meer
Lees meer