Recruitment

De ‘post&pray’ werkwijze heeft bij enkele heel sterke merken nog wel succes, maar is toch serieus voor de meeste organisaties wel voorbij. Doelgroeponderzoek en een stevige visie en cultuur van uw organisatie zijn hier de basis. Waar vindt u uw nieuwe talent en hoe communiceert u men hen? Social media, internet en onderwijs zijn dusdanig ontwikkeld dat zij ook een geheel veranderde houding en gedrag van potentiële kandidaten tot gevolg hebben.

Deze verandering vergt weer een nieuwe benadering van de markt door uw organisatie: Een nieuwe manier om nieuw talent te vinden en aan te trekken. De workshop is bedoeld voor inhouse of corporate recruiters, intercedenten of werving consultants en HR generalisten en -specialisten onder wiens taken ook recruitment valt.

Inhoud van de workshop

Duik in de nieuwe wereld van social en  e-recruitment. Begrijp de manier om te communiceren naar uw achterban, om ze te ‘engagen’. Creëer fans door een sterke employer branding, ‘verkoop’ uw vacatures door goede jobmarketing. Recruitment is een specialisme!

Leer alles over werving via Twitter en LinkedIn en talentpooling.  Hoe zit het nu met jobboards. Maak uzelf handig in searching via LinkedIn of het gebruik van Google en Boolean string. Hoor alles weer over de ontwikkelingen van de arbeidsmarkt anno nu. 

Data en locaties

De eerstvolgende kennismaking met deze workshop vindt plaats op 1 mei in Rotterdam. Relaties van Human Forces kunnen deze workshop kosteloos volgen. Voor meer informatie of aanmeldingen belt u 06 53267680 of mailt u naar Bianca Baake.