SEO (Search Engine Optimalisation)

De vacatures komen steeds vaker voorbij: 'google specialisten gezocht' of 'SEO specialist gevraagd'. Er bestaan slechts 2 personen op de wereld die het algoritme van de zoekmachine Google kennen. Zo ingewikkeld is het dus ook. Echter begrijpen wij hoe belangrijk de vindbaarheid van uw organisatie is met betrekking tot de marketing van uw product of dienstverlening. En voor de vindbaarheid van vacatures is dit niet anders. Gelukkig hebben wij onze specialist in huis. Waarom zou u nu personeel inhuren, terwijl u de basis van SEO in enkele workshopsessies prima onder de knie kunt krijgen?

Deze workshop richt zich op medewerkers van communicatie/marketing afdelingen die samenwerken met HR en recruitment, of met HR specialisten en recruiters die zelf de ‘werkenbij-site’ bijhouden en hun eigen vacatureteksten schrijven.

Inhoud van de workshop

Met de aangeleverde kennis zorgt u dat uw organisatie bovenaan in de lijst bij Google komt te staan, werkzoekenden vinden uw vacatures sneller en u bent zichtbaar voor de arbeidsmarkt. U krijgt tips en trics om vacatureteksten SEO-proof schrijven én het resultaat te blijven volgen. U krijgt een inkijk in de analytics.

Nogmaals, recruitment is een vakgebied, een specialisme in samenwerking met marketing, o.a. gebaseerd op meten is weten. Arbeidsmarktcommunicatie in de digitale wereld!

Data en locaties

De eerstvolgende kennismaking met deze workshop zal plaatsvinden op 28 februari in Utrecht. Relaties van Human Forces bieden wij de gelegenheid kostenloos kennis te maken met deze aanpak.

Voor meer informatie of aanmeldingen belt u 06 53267680 of mailt u Bianca Baake