Targeted Selection

Targeted Selection

Human Forces helpt u bij de ontwikkeling van uw organisatie en uw medewerkers.nOnze trainingen en coachingprogramma's worden op maat gemaakt of op uw situatie aangepast. Elke medewerker en elk team vraagt tenslotte om een eigen benadering. Vóórdat wij u adviseren vindt een gedegen intake plaats om uw uw vraagstelling goed in beeld te krijgen. Op basis hiervan ontwikkelen wij een op uw situatie gericht maatwerkprogramma.

In onze trainingen en coachingprogramma's hebben wij nadrukkelijk aandacht voor kennis, overtuiging, houding en gedrag. Juist deze combinatie maakt dat uw medewerkers het verschil kunnen maken om uw performance en bedrijfsresultaten te optimaliseren. Ter ondersteuning maken wij vaak gebruik van instrumenten, zoals MDI profielen of de PPA (Thomas Persoonlijke Profiel Analyse).

Bij voorkeur geven we onze trainingen en workshops in-company. Aan bestaande en nieuwe relaties bieden wij regelmatig kennismakings-workshops om de inhoud of onze werkwijze te verduidelijken. In de kolom rechts vindt u een overzicht.

Wilt u weten hoe Human Forces u kan helpen bij de ontwikkeling van uw medewerkers? Neem vrijblijvend contact op. Wij maken met plezier een afspraak voor een kosteloos consult. U kunt ons ook volgen op LinkedIn voor actueel nieuws.

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
 

Targeted Selection

Optimale besluitvorming bij de aanname van nieuwe medewerkers, door
Lees meer

Positive Organisational Politics ® TAFPI

De juiste zaken op het goede moment voor elkaar krijgen en gebruik maken van de positieve interactie tussen u en uw collega's, dat is waar het om gaat bij Positive Organisational Politics
Lees meer

Personal Branding

Profileer uzelf op de arbeidsmarkt, wees zeker, wees zichtbaar. Laat recruiters u vinden op o.a. Twitter en LinkedIn
Lees meer

100 minuten: Verschillen(d) werken

Voorkeursstijlen in houding en gedrag in communicatie, teamwork en managementstijlen Lees meer
Lees meer