Assistent Vestigingsmanager

  • Bericht gepubliceerd op:20 augustus 2022
  • Berichtcategorie:Vacatures

De functie:

Voor verdere groei van HAVENWERK kom jij ons team in Amsterdam versterken. Mogelijk werk je ook mee aan de activiteiten in andere regio’s (Delfzijl en Rotterdam bijvoorbeeld). Je werkt in teamverband en houdt contacten met de opdrachtgevers waar onze operationele collega’s werkzaam zijn. Je schakelt snel tussen verschillende niveaus en houdt van afwisseling.
Accuratesse is belangrijk want de administratieve verwerking van detacheringen is de basis voor de (facturen en) loonbetaling. Die moet altijd kloppen! Je interviewt sollicitanten, voert evaluatie- en ontwikkelgesprekken met gedetacheerde vakmensen en regelt hun detachering, hun opleidingen en biedt hen ondersteuning bij tal van zaken.

Over jou:

Omdat we verder groeien, zoeken we jou. Tenminste, als je
– interesse hebt in personeelsdiensten;
– affiniteit hebt met havens, industrie, techniek en logistiek;
– ambitie voor je eigen ontwikkeling combineert met teamspirit;
– minimaal 4 dagen per week hard wilt werken.
Als Assistent Vestigingsmanager krijg je bij HAVENWERK een goed salaris, een auto van de zaak en alle opleidingsmogelijkheden die jij wilt.

De werkgever:

Havenwerk is de specialist voor werk in operationele logistiek. Inmiddels werken ca. 175 medewerkers, veelal in vaste dienst, verspreid over heel Nederland in havenoperaties en industriële logistiek. Veiligheid staat altijd voorop. Met flexinuïteit bieden we zowel flexibiliteit als continuïteit en bouwen we relaties op voor de lange termijn. Kijk voor meer informatie op www.havenwerk.nl :

Heb je interesse?

Bel Ton Veraart voor meer informatie, via 06 20620659 of mail ons jouw sollicitatie direct.