Vacature: Bestekschrijver / Kostendeskundige

Vacature: Bestekschrijver/kostendeskundige

 

Human Forces zoekt voor Koch Adviesgroep Ingenieurs & Architecten een Bestekschrijver/kostendeskundige

Koch breidt uit! En dus zoeken we collega’s, die ons team komen versterken. Ons bureau is actief in architectuur, bouwkunde, bouwconstructies, civiele techniek en installatietechniek. We voeren deze activiteiten uit als één team waarbij we middels een multidisciplinaire aanpak zorgen voor een optimaal en compleet advies voor onze opdrachtgevers. Op korte termijn zoekt Koch een Bestekschrijver/kostendeskundige waarop we vanaf de ontwerpfase tot en met de uitvoeringsfase kunnen rekenen.

Waar mag jij op rekenen?

Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden krijg je ruimte en vrijheid om je eigen loopbaan vorm te geven. Je bepaalt zelf de kaders binnen je eigen project en werkt intensief samen met de andere disciplines binnen Koch Adviesgroep. Je maakt onderdeel uit van een professioneel team in een technische omgeving. Je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen op innovaties en adviseert, gevraagd en ongevraagd, de directie over de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast werk je aan mooie, complexe, niet alledaagse projecten, waarbij je een uitdaging ook echt als een uitdaging ziet en deze niet uit de weg gaat. Ons secretariaat ondersteunt je bij administratieve aspecten van je project waardoor jij jouw focus kunt leggen op de technische aspecten.

Wat past?

Bij voorkeur heb je ervaring in een soortgelijke functie op HBO of TU niveau. Je bent bekend met het bestekgereed maken van bouwkundige projecten en je hebt ervaring in het opstellen van bouwkosten- en investeringsbegrotingen. Als teamplayer zoek je de samenwerking met andere disciplines op en durf je discussies te voeren over te maken ontwerpkeuzes.

Solliciteren?

Is deze vacature je op het lijf geschreven en ben je overtuigd dat je voor ons van toegevoegde waarde kunt zijn, stuur dan je cv naar sigrid@kochadviesgroep.nl. We gaan altijd het gesprek met je aan en je sollicitatie wordt uiteraard discreet behandeld.

www.kochadviesgroep.nl

Vacatures:

 

Bestekschrijver / Kostendeskundige

Branche: Zakelijke dienstverlening

Locatie: Zeeland

Accounting Specialist

Branche: Machinebouw

Locatie: Zeeland