Interim Financial Controller, 4 maanden, 3 a 4 dpw

  • Bericht gepubliceerd op:28 maart 2023
  • Berichtcategorie:Vacatures

Over de functie: Je bent verantwoordelijk voor het financiële beheer van de organisatie en bent verantwoordelijk voor en  beheert de financiële administratie, de maand- en jaarafsluitingen, rapportages, budgettering en forecasting. Ook ontwikkel je en onderhoud je financiële processen en systemen ter verbetering van efficiency en doelmatigheid.

Over jou: Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding in financiën, bedrijfskunde of soortgelijk en beschikt over minimaal 5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een internationale omgeving. Je hebt uitgebreide kennis van financiële systemen, rapportage en wet- en regelgeving; je hebt  ervaring met maand- en jaarafsluitingen, budgettering en forecasting; je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent een echte teamworker; je bent proactief, analytisch.

Over de opdrachtgever: Opdrachtgever is een wereldwijd opererende fabrikant van hoogwaardige apparatuur voor de food industrie en bevindt zich in het midden van het land.

Belangstelling? Herken je jezelf in het profiel en ben je direct beschikbaar? Bel, app of mail met Bianca Baake via 06 53267680 of bbaake@forces.nl