Maintenance Coordinator, Middelburg

  • Bericht gepubliceerd op:9 juni 2022
  • Berichtcategorie:Vacatures

De functie:

In deze centrale rol tussen productie en onderhoud zorg je ervoor dat de status van onderhoud van de installaties altijd optimaal is. Hiervoor is voorbereiding, planning, controle en evaluatie van de werkzaamheden cruciaal. Je organiseert in overleg met de productie units en de industriële cleaning contractor. Je ziet toe op toepassing van veiligheidsprocedures en registreert incidenten en near misses. Je bent verantwoordelijk voor het Loto proces en de recommissioning na heroplevering van de installatie. De standplaats is Middelburg en je werkt samen met een collega maintenance coördinator en rapporteert aan de Team coach SD&P.  

Over jou:

Je hebt een gerichte opleiding op MBO-4 niveau, bij voorkeur VAPRO C en ruime ervaring in HCR en/of hydro en zo mogelijk kennis van SAP en MS Office. Je bent resultaatgericht, kunt goed organiseren en komt altijd op tijd met een oplossing.  

Over de  werkgever:

Synthomer (voorheen Eastman) is een wereldwijd bedrijf dat een breed scala speciale materialen produceert die worden verwerkt in veel artikelen voor dagelijks gebruik. Samen met klanten wordt gewerkt aan innovatieve producten en oplossingen. Technologieplatforms van wereldklasse, diepgaande klantbetrokkenheid en gedifferentieerde applicatieontwikkeling vormen de basis voor verdere groei van de leidende positie. Synthomer biedt een interessante functie binnen een dynamische omgeving en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Jouw prestaties in deze rol kunnen een aanzienlijk verschil maken.

Belangstelling?

Neem contact op via info@forces.nl of 06 53267680.