Production Engineer, Middelburg

  • Bericht gepubliceerd op:15 juni 2022
  • Berichtcategorie:Vacatures

De functie:

Als production engeneer sta je voor de succesvolle dagelijkse productie in een deel van onze plant in Middelburg. Op basis van jouw vakkennis en ervaring in productieprocessen zorg je er, samen met team(manager)s, voor dat de productiedoelstellingen, kwalitatief en kwantitatief, worden gehaald. Hier hoort ook bij; gezondheid, veiligheid en milieu incidenten. Je zorgt voor adequate monitoring en analyse van productiegegevens en -processen, voorkomt problemen of lost deze op en stuurt waar nodig bij. Je zorgt voor goede samenwerking met het Process Improvement Team om toekomstig om aan continue verbetering te werken.

Over jou:

Je hebt een gerichte HBO opleiding in de richting Chemische Technologie of Procestechnologie en enkele jaren relevante werkervaring in de chemische/procesindustrie. Veiligheid staat bij jou bovenaan. Je voelt je  verantwoordelijk voor het resultaat en betrekt ieder die hierin kan bijdragen. Je communiceert goed in de Engelse en Nederlandse taal. Certificering op Six-sigma, probleemoplossing en besluitvorming en analyse van hoofdoorzaken zijn een pré.

Over de werkgever:

Synthomer (voorheen Eastman) is een wereldwijd bedrijf dat een breed scala speciale materialen produceert die worden verwerkt in veel artikelen voor dagelijks gebruik. Samen met klanten wordt gewerkt aan innovatieve producten en oplossingen. Technologieplatforms van wereldklasse, diepgaande klantbetrokkenheid en gedifferentieerde applicatieontwikkeling vormen de basis voor verdere groei van de leidende positie. Synthomer biedt een interessante functie binnen een dynamische omgeving en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Jouw prestaties in deze rol kunnen een aanzienlijk verschil maken.

Belangstelling?

Neem contact op via info@forces.nl of 06 53267680.