Recruiter / consultant

  • Bericht gepubliceerd op:9 januari 2022
  • Berichtcategorie:Vacatures

Kun jij de juiste parels en talenten vinden en kun je die ook matchen met onze vacatures en netwerk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Je wordt ingezet om de recruitment in de volle breedte op te pakken en naar een hoger niveau te tillen. Je bent actief in het headhunten en hebt of bouwt een netwerk. Je krijgt een flinke dosis vrijheid in je werk. Jij staat aan het roer en zorgt voor resultaten. Je houdt van snelle respons in een flexibele omgeving. Je denkt en handelt zelfstandig, je neemt initiatieven en werkt aan voortdurende verbeteringen voor een succesvol recruitmentproces. Je staat er niet alleen voor, je werkt in een klein en hecht team.

Over jou:
– HBO werk- en denkniveau, en bij voorkeur ervaring als recruiter;
– Je staat communicatief sterk in je schoenen;
– Je bent zelfstandig/ondernemend;
– Je bent flexibel.

Over ons:
Medewerkers zijn bepalend voor het succes van organisaties. Human Forces helpt hierbij. Brede vakkennis, een groot landelijk netwerk en ruime ervaring in management, recruitment, training, coaching en HRM maakt Human Forces al 25 jaar de professionele partner die mensen en bedrijven vooruit helpt.

Interesse?
Wij bieden veel afwisseling, goede arbeidsvoorwaarden en alle kansen om je verder te ontwikkelen. Ook als ZZP-er ben je van harte welkom! Mail je cv bel ons als je meer informatie wilt, via 0118 490309.