Shipping administrator

  • Bericht gepubliceerd op:24 oktober 2022
  • Berichtcategorie:Vacatures

De functie:

Je verzorgt de administratie voor de afdeling material handling, warehousing en shipping (MHW&S). Belangrijk onderdeel hierin is voorraadadministratie. Je zorgt dat de voorraadgegevens beschikbaar zijn, de operationele zaken in de magazijnen ongestoord kunnen doorgaan en orders tijdig en volgens gemaakte afspraken kunnen worden beladen inclusief de daarbij behorende documentatie.

Jouw kwalificaties:

Je hebt een opleiding op minimaal MBO niveau en affiniteit met logistiek. Je hebt gewerkt met MS Office en bij voorkeur ook met SAP. Je werkt accuraat en klantgericht. Je bent praktisch en communiceert duidelijk.

De werkgever:

Onze opdrachtgever is een wereldwijd bedrijf in speciale materialen. Zij produceren een breed scala aan materialen die te vinden zijn in dagelijkse gebruiksartikelen. Men werkt nauw samen met klanten om, rekening houdend met veiligheid en duurzaamheid, tot innovatieve producten en oplossingen te komen. Het innovatie-gedreven groeimodel maakt gebruik van technologieplatforms van wereldklasse, diepgaande klantbetrokkenheid en gedifferentieerde applicatieontwikkeling om onze leidende posities in aantrekkelijke eindmarkten zoals transport, bouw en constructie en verbruiksgoederen uit te bouwen.

Geïnteresseerd?

Voor sollicitatie of informatie kun je contact met ons opnemen via mail of 06 53267680.