Targeted Selection

Targeted Selection

Uw medewerkers zijn essentieel voor het succes van uw organisatie. Een verkeerde keuze kost handenvol geld, werkt vertragend en heeft negatief effect op de sfeer. Dit is slecht voor uw bedrijfsvoering. De workshop Targeted Selection helpt u bij het nemen van goede beslissingen en bij het onderbouwen van uw besluitvorming.

Op basis van deze methodiek komt u tot eenduidige en doelmatige selectie van kandidaten en krijgt u direct zicht op mogelijke aandachtspunten. Ook kunt uw beslissing goed onderbouwen, kandidaten juist informeren en eventueel de basis leggen voor een begeleidingstraject.

Inhoud van de workshop

We behandelen het complete proces van voor de vacante functie benodigde kwalificaties, de voorbereiding, het daadwerkelijke interview (vragen en doorvragen), interpretatie en adequate besluitvorming.

De kennismakingsworkshop Targeted Selection duurt één halve dag. Het onderwerp kan ook worden uitgebreid en opgenomen in bredere maatwerkprogramma’s voor management- of talent development of performance improvement.

Data en locaties

De eerstvolgende kennismakingsworkshops vinden plaats op 30 juni in Vlissingen. Relaties van Human Forces bieden wij de gelegenheid zonder kosten kennis te maken met deze methode.

Voor specifieke informatie over het programma of uw aanmelding, belt u 06 53267680 of mailt u naar Bianca Baake.

 

 

Positive Organisational Politics ® TAFPI

29 september Amsterdam: De juiste zaken voor elkaar krijgen door gebruik te maken van de positieve interactie tussen u en uw collega's daar gaat het om bij baat bij Positive Organisational Politics
Lees meer

Verschillen(d) werken

23 juni Rotterdam: Optimaliseer de samenwerking binnen uw team door bewust omgaan met houding, gedrag en communicatie
Lees meer

Targeted Selection

30 juni Vlissingen: Optimale besluitvorming bij de aanname van nieuwe medewerkers, door heldere en kwalitatieve gesprekken en procedurereksvoering en 
Lees meer