Voorman INFRA

  • Bericht gepubliceerd op:9 januari 2022
  • Berichtcategorie:Vacatures

Voor meerdere opdrachtgevers zijn wij op zoek naar kandidaten voor de functie Voorman,  richting Gas/Water en E die zelfstandig montagewerkzaamheden kunnen uitvoeren op verschillende projecten in de regio West-Brabant – Zeeland.

Jouw rol: 

Als Voorman voer je de toegewezen montagewerkzaamheden van gas- en waterleidingen of laag-, midden- en hoogspanningsnetten uit, inclusief alle bijbehorende voorbereiding. Je werkt actief mee in de uitvoering en je bent ook verantwoordelijk voor de verdeling van de werkzaamheden, juiste vastlegging en administratie. Jij weet tot in de puntjes hoe het er op project aan toe gaat en behoudt korte lijntjes met de werkvoorbereiders, uitvoerders en opdrachtgevers. Bij voldoende ervaring kun je helpen bij het opleiden van junior collega’s.

Over jou:

Je hebt een van de volgende opleidingen afgerond op MBO-3 niveau: Eerste Monteur Gas/Water/Warmte of Eerste Monteur Laag- en/of Middenspanningsdistributie, Voorman Kabelwerker. Je hebt enkele jaren werkervaring in de ondergrondse infrastructuur. Je bent bij voorkeur in het bezit van relevante opleidingen volgens CKB (VIAG/BEI VP of AVP, VCA, BHV en Veilig Werken Langs de Weg) of bent bereid deze te doen. Je beheerst de Nederlandse taal goed. Je werkt doel- en resultaatgericht, hebt doorzettingsvermogen, ervaring in het aansturen, coachen en begeleiden van collega’s en je bent communicatief vaardig.

Interesse?

Herken jij jezelf in deze rol en ben je trots op jouw werk? Meld je dan svp via mail of via 0118 490309. De CAO Metaal en Techniek is van toepassing. Goede kandidaten worden goed gewaardeerd.