Interim Management

Interim Management

 

Human Forces helpt u bij het vinden van gekwalificeerde interim managers. Bij wijze van tijdelijke vervanging of als begeleider van het ontwikkelen en/of implementeren van veranderingen hebt u soms behoefte aan tijdelijke ondersteuning in uw bezetting in de vorm van een interim manager.

Voorbeelden van situaties waarvoor u een interim manager nodig kunt hebben zijn het vervangen van een collega, het optimaliseren van uw wervingsstrategie en kwaliteit van selectie, de implementatie van performance management, het definiëren van een loopbaan- en opleidingsmatrix en bijbehorende ontwikkelplannen, het implementeren van CAO wijzigingen of het actualiseren van uw arbeidsvoorwaardenregeling, het optimaliseren van de administratieve efficiency binnen uw HR afdeling, salarisadministratie of de onderlinge samenwerking, de begeleiding van een fusie van voormalige concurrenten, change management, etc.

Human Forces bemiddelt interim managers voor meerdere disciplines en vakgebieden. Misschien hebt u al een interim manager in beeld met wie u in zee wilt gaan? Interim contractservice ontlast u van alle risico's.

Neem voor informatie over hoe Human Forces u de beste interim oplossingen biedt, vrijblijvend contact op. Wij maken met plezier een afspraak voor een kosteloos consult.

 

Interim opdrachten

Alhoewel wij opdrachten meestal kunnen invullen met behulp van interim professionals uit ons netwerk, zijn wij ook geinteresseerd in nieuwe contacten. Bent u zelfstandig professional, met aantoonbaar relevante ervaring - minimaal 10 jaar - en bent u geinteresseerd in samenwerking met Human Forces? Neemt u svp contact op via info@forces.nl. Zodra zich een passende optie voordoet maken wij graag een afspraak voor nadere kennismaking.